“Love Stories” – Separatutstilling med Åsmund Haukelidsæter

Utstillingen “Love Stories” med Åsmund Haukelidsæter åpner torsdag 21. mars kl 18:00.

Utstillingen varer til 31. mars. Under utstillingen vil galleriet holde åpent på søndager.

På utstillingen “Love Stories” viser Åsmund Haukelidsæter tegninger på papir, med kull, akvarell og tusj. Gjennom enkle og naivistiske motiver forteller han historier om de nære og små ting, som også refererer til noe større og mer universelt. Relasjon, identitet, ambivalens og eksistens er ord som han stadig dveler ved. ”Det meningsfulle og meningsløse er noe som opptar meg. I en tid da det stadig blir viktigere å gjøre ting riktig, leter jeg etter pustehullene i et samfunn som stadig ønsker raskere og enklere svar” – Åsmund Haukelidsæter. 

Litt om Åsmund Haukelidsæter: Født i 1964. Utdannet ved Statens Høyskole for Kunsthåndverk og Design i Bergen, 1986-89,  og arbeidet som verksmester ved Grafisk Verksted Stavanger, avdeling lito, 1989-2009. Åsmund Haukelidsæter arbeider med tegning/akvarell, grafikk og tresnitt.

Han har hatt flere separatutstillinger, blant annet ved Galleri G Guddal, Galleri Briskeby Oslo, Galleri G i Sandnes, Atelier Svolvær i Lofoten. I tillegg har han deltatt på en rekke kollektivutstillinger over hele landet.

Haukelidsæter har også arbeidet som illustratør og rettstegner. Musikk har også vært en gjennomgående inspirasjonskilde for Åsmund Haukelidsæter. ‘Love Stories’ er Åsmunds tredje utstilling i Neo Galleri. Den siste var i 2015.